website

Έπανασχεδιασμός web site κατασκευή νέας ιστοσελίδας

Προσφορά ιστοσελίδας

Eπανασχεδιασμός web site κατασκευή νέας ιστοσελίδας

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως οι εξελίξεις της νέας τεχνολογίας επηρεάζουν τις προϋπάρχουσες;

Πως η παρωχημένη τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την λειτουργία μιας επιχείρησης;

Το ίδιο ισχύει και με το διαδίκτυο.

 

Ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly

Οι ιστοσελίδες παλιάς τεχνολογίας και ιδιαίτερα εκείνες οι οποίες δεν είναι φιλικές με τις κινητές συσκευές όπως tablet και κινητά τηλέφωνα, λειτουργούν αρνητικά τόσο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όσο και στην εμπειρία χρήσης των επισκεπτών.

Όσο περνάει ο καιρός οι αναζητήσεις από κινητές συσκευές και κυρίως από κινητά τηλέφωνα αυξάνεται ραγδαία, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Σε πολλές ιστοσελίδες παγκοσμίως το σύνολο της επισκεψιμότητας από κινητά τηλέφωνα και tablet, ξεπερνά το σύνολο των επισκέψεων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το έτος 2020 προβλέπεται ότι το σύνολο των ιστοσελίδων που επισκέπτονται χρήστες κινητών συσκευών θα είναι μεγαλύτερο του 50% παγκοσμίως σε σχέση με τους σταθερούς υπολογιστές.

Επιπλέον αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι οι κινητές συσκευές είναι τις περισσότερες ώρες τις ημέρας διαθέσιμες στον χρήστη, τότε μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι να διαθέτει η επιχείρησή μας ιστοσελίδα που να λειτουργεί σε κινητές συσκευές.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατασκευή ιστοσελίδων ή επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλ: 2106632266

Κιν: 6934469804

Γνωρίζουμε ότι για εσάς η ιστοσελίδα είναι μια σημαντική επένδυση, ένας 24ωρος συνεργάτης σας, που εργάζεται ακατάπαυστα μέρα νύχτα διαφημίζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε!!!

Δείτε επίσης το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε περίπτωση που έχετε ήδη ιστοσελίδα η οποία χρειάζεται ενημέρωση – συντήρηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στρατηγικός σχεδιασμός Web Site

Έλεγχος ιστοσελίδας επανασχεδιασμός web site

 

Σας προσφέρουμε Δωρεάν έλεγχο απόδοσης της ιστοσελίδας σας

επικοινωνήστε μαζί μας

2106632266 – 6934469804

 

Scroll to Top