Διαφήμιση ιστοσελίδας Google Ads

google adwords διαφήμιση site

Διαφήμισε την ιστοσελίδα σου στην Google και κέρδισε νέους πελάτες

Η ιστοσελίδα σου διαφημίζοντάς την μέσω Google Ads, (παλιά ονομασία Google Adwords) εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις κάθε φορά που χρήστες του διαδικτύου αναζητούν τις λέξεις κλειδιά που θες. Αυτό σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωστή την επιχείρησή σου και τα προϊόντα της με το μέγιστο αποτέλεσμα.

Σημαντική διαφορά Google Ads με Facebook Ads

Σε σχέση με τις χορηγούμενες διαφημίσεις μέσω κοινωνικών δικτύων πχ Facebook, η διαφορά είναι στον τρόπο εμφάνισης. Μέσω Google Ads η διαφήμισή σου προβάλλεται σε αυτούς που ψάχνουν τις λέξεις κλειδιά που έχουν επιλεχθεί. Δηλαδή σε αυτούς που έχουν πρόθεση να ψάξουν προϊόντα ή υπηρεσίες μιας επιχείρησης. Αντιθέτως στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, με βάση τα ενδιαφέροντά τους. Άλλο λοιπόν είναι κάποιος να θέλει να ψάξει για να αγοράσει κάτι, και άλλο να προσπαθείς να τον ευαισθητοποιήσεις να το αγοράσει. Οι χρήστες λοιπόν της μηχανής αναζήτησης Google αναζητούν κάτι συγκεκριμένο και θέλουν απάντηση. Αντιθέτως οι χρήστες του Facebook δεν ψάχνουν κάτι. Οι διαφημίσεις σε αυτούς προβάλλονται βάση ενδιαφερόντων ηλικίας και άλλων κριτηρίων που επιλέγονται.

online επιχειρήσεις

Google PPC (pay per click) Πληρωμή ανά κλικ – Προϋπολογισμός κόστους

Το κόστος μιας χορηγούμενης καμπάνιας μέσω Google, διαμορφώνεται με τα κλικ και όχι τις προβολές. Αυτό σημαίνει πως σε αναζητήσεις που εκτελούν οι χρήστες στη Google, εάν απλά εμφανίζεστε, δεν χρεώνεστε. Χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στην ιστοσελίδα σας.

Η απόφαση κάθε φορά είναι δική σας για το ποσό που θα ξοδεύετε στις διαφημίσεις Google. Μπορείτε να καθορίσετε για κάθε ημέρα το κόστος της διαφήμισης, χωρίς να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας.

Εμφάνιση διαφήμισης Google

Έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τη διαφήμισή σας σε διάφορα σημεία στο ίντερνετ. Εκτός από τη μηχανή αναζήτησης Google μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας σε διάφορα άλλα δίκτυα. Παράδειγμα είναι: ιστοσελίδες ειδήσεων, blog, Gmail, Youtube κλπ.

Προσφορά διαφήμισης Google

Έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να τη διαφημίσετε στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης; Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά.

Καλέστε μας ⇒  2106632266  – 6934469804

dir digital agency athens greece

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Αλλαγιάννης Γιάννης

Scroll to Top