Επαγγελματικές ιστοσελίδες εταιρικό web site

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Ποιος είναι ο λόγος που χρειάζεται μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα η εταιρεία σας;

Βοηθάμε καθημερινά επιχειρηματίες σαν εσάς να αποκτήσουν τις επαγγελματικές τους ιστοσελίδες.

Ακόμα και αν νομίζετε πως η επιχείρησή σας δεν χρειάζεται να έχει ιστοσελίδα να είστε σίγουροι πως οι πελάτες σας συνεχώς χρησιμοποιούν το κινητό τον υπολογιστή τους ή το tablet τους για να κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο πριν κάνουν μια αγορά.

Αν δεν έχετε τοποθεσία Web, στέλνετε ένα μήνυμα στους υποψήφιους πελάτες σας ότι η επιχείρησή σας δεν εξαρτάται από τα σύγχρονα, επαγγελματικά πρότυπα.

Μια ιστοσελίδα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι φθηνότερη από την παραδοσιακή διαφήμιση. Θα έλεγα κατά πολύ. Είναι εύκολο να συμβαδίζει με την εποχή μας καθώς επίσης και λιγότερο χρονοβόρα από την παρακολούθηση των πολλαπλών λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ίσως έχετε στην κατοχή σας. Το ετήσιο κόστος της είναι πολύ χαμηλό αλλά η διαφορά είναι ότι λειτουργεί 24/7/365 και σας διαφημίζει σε όλον τον κόσμο.

Μια όμορφη επιχειρηματική ιστοσελίδα σάς βοηθά να φαίνεστε αξιόπιστοι σε  παλιούς και νέους πελάτες. Είναι διαθέσιμη σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και μπορεί και χτίζει εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας καθημερινά.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει:

Επιλογή ονόματος χώρου (Domain Name)

Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο domain name που σχετίζεται με το brand name σας και την επωνυμία σας στο διαδίκτυο. Το domain name βοηθά τους πελάτες να γνωρίζουν ότι έχουν φτάσει στο “επίσημο” site σας, και δείχνει επίσης ότι παίρνετε την επιχείρησή σας σοβαρά με τη δέσμευση ενός domain name. Η κατάληξή τους ποικίλει και μπορείτε να επιλέξετε όνομα χώρου με κατάληξη .gr ,.com ,.eu αλλά και πολλές άλλες καταλήξεις.

Επιλογή Πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδας

Επιλέξτε ένα πακέτο φιλοξενίας για το domain name σας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το πακέτο φιλοξενίας είναι αυτό που θα έχει τα εταιρικά σας email (εταιρικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Θα φιλοξενεί την κύρια ιστοσελίδα σας, τις επιμέρους σελίδες, φωτογραφίες, κείμενα, τιμοκαταλόγους, προϊόντα, υπηρεσίες και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι χρήσιμη στους πελάτες σας.

Επιλογή χρωμάτων εμφάνισης και λογοτύπου

Επιλέξτε ένα καθαρό σχεδιασμό και χρησιμοποιήστε το λογότυπό σας και τα χρώματα που ταιριάζουν στην εταιρεία σας. Σχεδιάστε με λεπτομέρεια τις επιμέρους ιστοσελίδες όπως την σελίδα σχετικά με εμάς, τις επιμέρους σελίδες των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε. Στην σελίδα επικοινωνία θα χρειαστεί να αναφέρετε όλα τα στοιχεία της εταιρεία σας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν οι πελάτες μαζί σας. Το ωράριο λειτουργίας για καταστήματα κρίνεται απαραίτητο, όπως επίσης και η φυσική σας διεύθυνση. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και τον χάρτη της περιοχής σας καθώς επίσης και οδηγίες πρόσβασης.

Ενημέρωση πληροφοριών ιστοσελίδας

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες της εταιρείας σας είναι ενημερωμένες. Ανταποκριθείτε γρήγορα όταν οι χρήστες επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μαρτυρίες πελατών και σχόλια στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι προσφέρετε υπηρεσίες πέντε αστέρων.Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας δεν σταματά εδώ. Μπορείτε να προβείτε και σε προσθήκη ή εκ νέου κατασκευή blog.

Διαφημίστε την ιστοσελίδα σας

Δεν έχετε περιορισμό στην διαφήμιση. Διαφημίστε την ιστοσελίδα σας ώστε να κάνετε γνωστό το brand name σας και το domain name σας. Κερδίστε νέους πελάτες καθημερινά.

Κατασκεύασε την ιστοσελίδα σου

Πάρτε σήμερα προσφορά για επαγγελματική ιστοσελίδα

Σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Scroll to Top