Αναβάθμιση ανακατασκευή ιστοσελίδας επιδιόρθωση

Δημιουργία αποδοτικής ιστοσελίδας.

Σε περίπτωση που είστε κάτοχος ιστοσελίδας η οποία έχει κατασκευαστεί πριν πολλά χρόνια και δεν λειτουργεί σωστά, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωσή της και την ανακατασκευή της. Η κατασκευή ιστοσελίδας νέας για επιχείρηση και επαγγελματία παράγει προστιθέμενη αξία στην εταιρεία σας.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς όσον αφορά τις ιστοσελίδες. Έχει παρατηρηθεί πως πολλές παλιές ιστοσελίδες δεν λειτουργούν σωστά. Ιδιαίτερα αυτό συμβαίνει σε ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί με τεχνολογία Flash. Το Flash πλέον δεν υποστηρίζεται από κινητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και tablet. Παράλληλα σε υπολογιστές για να λειτουργήσουν οι ιστοσελίδες με Flash πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένο το αντίστοιχο plugin του web browser.

Επιδιορθώσεις αναβαθμίσεις ανακατασκευές ιστοσελίδων

Οτι και αν χρειάζεστε το αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια. Μια νέα ιστοσελίδα με όμορφο responsive design που θα λειτουργεί σε όλες τις συσκευές αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή μερική ανακατασκευή, επιδιόρθωση και αναβάθμιση σε όλες τις ιστοσελίδες.

Στατικές ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες στατικού περιεχομένου, είναι οι ιστοσελίδες που κατασκευάζονται για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένο σκοπό. Τα πλεονεκτήματά τους είναι οτι δεν χρειάζονται υψηλούς πόρους από τους διακομιστές φιλοξενίας για να λειτουργήσουν. Η ταχύτητά τους είναι υψηλή και δεν χρειάζονται συντήρηση. Το αρνητικό στοιχείο των στατικών ιστοσελίδων είναι η δυσκολία στις αλλαγές, όπως για παράδειγμα η προσθήκη περιεχομένου και η προσθήκη επιπλέον ιστοσελίδων.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες στηρίζονται συνήθως σε πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου τις λεγόμενες cms. Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι οι περισσότερο διαδεδομένες για το γεγονός ότι είναι ευκολότερη η διαχείρισή του περιεχομένου τους, οι αλλαγές και οι προσθήκες. Απαιτούν όμως την ύπαρξη βάσης δεδομένων, συντήρηση καθώς επίσης και υψηλότερους πόρους από τον διακομιστή φιλοξενίας. Χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως εταιρικές ιστοσελίδες, εταιρικά blog, δημοσιογραφικά blog και λοιπές εφαρμογές διαδικτύου.

E-shop

Τα e-shop με τη σειρά τους είναι και αυτά κατασκευασμένα με δυναμικά χαρακτηριστικά και έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε πόρους διακομιστή. Ιδιαίτερα εκείνα που έχουν μεγάλη βάση δεδομένων από προϊόντα, τα  ερωτήματα που πραγματοποιούνται στην βάση δεδομένων για την εμφάνιση τους, απαιτούν υψηλούς πόρους διακομιστή. Αυτό συμβαίνει διότι η εμφάνιση των επιμέρους σελίδων πραγματοποιείται on the fly. Σε αντίθεση με τις στατικές δηλαδή ιστοσελίδες, στις δυναμικές ιστοσελίδες και τα e-shop η δημιουργία και εμφάνιση κάθε σελίδας στον φυλλομετρητή web browser γίνεται κάθε ακριβώς στιγμή που ο χρήστης την ζητήσει.

 

Web Cache για στατικό περιεχόμενο

Για να μειωθεί ο φόρτος των διακομιστών που φιλοξενούν δυναμικές ιστοσελίδες , δημοσιογραφικά blog και e-shop, χρησιμοποιούνται τεχνολογίες cache. Με αυτόν τον τρόπο, για κάθε επιμέρους ιστοσελίδα δημιουργείται μια στατική, η οποία σερβίρεται στον τελικό χρήστη κάθε φορά που την ζητήσει. Έτσι για τις δυναμικές ιστοσελίδες που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα, η χρήση της τεχνολογίας cache ελαχιστοποιεί τις μεγάλες απαιτήσεις σε πόρους διακομιστών.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop

 

Ζητείστε σήμερα προσφορά για την επισκευή, επιδιόρθωση, αναβάθμιση και ανακατασκευή της παλιά σας ιστοσελίδας σε νέα. Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας να βγαίνει ψηλά στις αναζητήσεις με τις υπηρεσίες για τη Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO που σας προσφέρουμε.

Δωρεάν εκτίμηση κόστους

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

 

 

 

 

Scroll to Top