Καταχώριση προϊόντων σε eshop

Προϊόντα Eshop

Τα προϊόντα που περιέχει το eshop σας είναι εκείνα που θα σας φέρουν πωλήσεις. Πρέπει λοιπόν να είναι σωστά καταχωρημένα ώστε να βοηθούν τον επισκέπτη να τα επιλέξει και να προβεί σε αγορά. Ένα καταχωρημένο προϊόν με ελλειπή στοιχεία είναι δύσκολο να παρακινήσει τον επισκέπτη του eshop σας να το αγοράσει.

 

Καταχώρηση προϊόντων

Η καταχώρηση των προϊόντων στο eshop πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν με μεγάλη προσοχή. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα στοιχεία του προϊόντος, χωρίς ορθογραφικά λάθη, με ευκρινείς φωτογραφίες.

 

Απαραίτητα πεδία καταχώρησης

Τα απαραίτητα πεδία καταχώρησης για ένα προϊόν σε eshop είναι τα ακόλουθα:

 • Τίτλος Προϊόντος
 • Μικρή - Σύντομη περιγραφή προϊόντος
 • Αναλυτική Περιγραφή προϊόντος
 • Κατηγορία - υποκατηγορία προϊόντων στην οποία ανήκει
 • Τιμή πώλησης
 • Φωτογραφία προϊόντος
 • Κατάσταση αποθέματος προϊόντος (σε απόθεμα, εξαντλημένο, σε προπαραγγελία κλπ)

 

Συμπληρωματικά πεδία καταχώρησης

Τα συμπληρωματικά πεδία καταχώρησης για ένα προϊόν σε eshop είναι τα ακόλουθα:

 • Κωδικός Προϊόντος
 • Ετικέτες προϊόντων
 • Έξτρα φωτογραφίες προϊόντος
 • Κλάσεις αποστολής
 • Διαστάσεις προϊόντος (μήκος, πλάτος, ύψος)
 • Βάρος προϊόντος
 • Χρώμα, μέγεθος προϊόντος
 • Manual - οδηγίες χρήσης
 • Video

Κόστος Καταχώρησης Προϊόνων σε Eshop

Το κόστος καταχώρησης προϊόντων σε eshop δεν είναι σταθερό αλλά εξαρτάται από τις εργατοώρες που θα δαπανηθούν.

Σαφώς το κόστος καταχώρησης 100 προϊόντων διαφέρει από εκείνο των 10.000 τόσο σε τιμή όσο και σε χρόνο υλοποίησης.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να λάβετε προσφορά για την καταχώρηση (data entry) προϊόντων στο eshop σας μπορείτε να μας καλέσετε:

Τηλ: 2106632266  Κιν. 6934469804

Αποστολή  email: info@online-gr.com

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τι χρειάζεται να προσέχουμε στην εισαγωγή δεδομένων προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Κατά την εισαγωγή δεδομένων προϊόντος σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ακολουθούν ορισμένες πτυχές που πρέπει να προσέχετε:

Ακρίβεια

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων, των περιγραφών, των προδιαγραφών και των τιμών, έχουν καταχωρηθεί με ακρίβεια. Ακόμη και μικρά λάθη μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση ή δυσαρέσκεια των πελατών. Ελέγξτε ξανά όλες τις καταχωρίσεις δεδομένων για ορθότητα πριν τις δημοσιεύσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Συνέπεια

Διατηρήστε συνέπεια στη μορφοποίηση, το στυλ και τη γλώσσα σε όλες τις καταχωρίσεις προϊόντων. Χρησιμοποιήστε τυποποιημένα πρότυπα ή οδηγίες για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες προϊόντος παρουσιάζονται ομοιόμορφα. Η συνεπής μορφοποίηση βελτιώνει την επαγγελματική εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και διευκολύνει τους πελάτες να συγκρίνουν και να αξιολογούν τα προϊόντα.

Πληρότητα

Παρέχετε ολοκληρωμένες και πλήρεις πληροφορίες προϊόντος. Συμπεριλάβετε σχετικές λεπτομέρειες όπως διαστάσεις, υλικά, χρώματα, βάρος και οποιεσδήποτε άλλες προδιαγραφές που μπορεί να επηρεάσουν την απόφαση αγοράς ενός πελάτη. Η παράλειψη βασικών πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε ερωτήματα ή δυσαρέσκεια πελατών.

Σαφείς και συνοπτικές περιγραφές

Γράψτε σαφείς και συνοπτικές περιγραφές προϊόντων που περιγράφουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και την προβλεπόμενη χρήση του προϊόντος. Αποφύγετε τη χρήση τεχνικής ορολογίας ή υπερβολικής διαφημιστικής γλώσσας που μπορεί να μπερδέψει ή να παραπλανήσει τους πελάτες.

Ακριβείς τιμές και εκπτώσεις

Ελέγξτε ξανά τις πληροφορίες τιμολόγησης για να διασφαλίσετε την ακρίβεια. Εάν προσφέρετε εκπτώσεις, προσφορές ή κλιμακωτές τιμές, βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζονται οι σωστές τιμές. Η λανθασμένη τιμολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια των πελατών ή οικονομικές απώλειες.

Εικόνες προϊόντων και οπτικά στοιχεία

Δώστε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και τη συνάφεια των εικόνων προϊόντων. Βεβαιωθείτε ότι αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια το προϊόν και τα χαρακτηριστικά του. Αφαιρέστε τυχόν υδατογραφήματα ή άσχετα στοιχεία που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή ή να παραπλανήσουν τους πελάτες. Βελτιστοποιήστε τις εικόνες για χρήση στον ιστό για να εξασφαλίσετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Επιλογή χαρακτηριστικών και παραλλαγές

Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε χαρακτηριστικά προϊόντος και ρυθμίζετε παραλλαγές. Επιλέξτε χαρακτηριστικά που περιγράφουν με ακρίβεια το προϊόν και τις επιλογές του. Βεβαιωθείτε ότι οι παραλλαγές έχουν ρυθμιστεί σωστά, με ακριβή παρακολούθηση αποθέματος και τιμολόγηση για κάθε παραλλαγή.

Διορθώσεις και δοκιμές

Αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε διεξοδικά όλες τις καταχωρίσεις δεδομένων προϊόντων πριν τις δημοσιεύσετε. Ελέγξτε για ορθογραφικά λάθη, γραμματικά λάθη και ασυνέπειες στη μορφοποίηση. Επιπλέον, δοκιμάστε τις σελίδες του προϊόντος σε διαφορετικές συσκευές και προγράμματα περιήγησης για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται σωστά και ότι η εμπειρία χρήστη είναι ομαλή.

Τακτικές ενημερώσεις και συντήρηση eshop

Διατηρήστε μια διαδικασία τακτικής επανεξέτασης και ενημέρωσης των δεδομένων προϊόντων. Αφαιρέστε τα παλιά ή τα προϊόντα που έχουν διακοπεί αμέσως. Διατηρήστε ενημερωμένα τα επίπεδα τιμών και αποθέματος για να αποφύγετε την απογοήτευση ή την ταλαιπωρία των πελατών.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων eshop

Δημιουργήστε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του προϊόντος σας. Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων ή τυχαίας απώλειας δεδομένων, η ύπαρξη αντιγράφων ασφαλείας διασφαλίζει ότι μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τις πληροφορίες του προϊόντος σας και να αποτρέψετε διακοπές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Με το να είστε προσεκτικοί και ενδελεχείς στη διαδικασία εισαγωγής δεδομένων του προϊόντος σας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα σφάλματα, να ενισχύσετε την αξιοπιστία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και να παρέχετε μια θετική εμπειρία αγορών στους πελάτες σας.

δημιουργία ιστοσελίδων

 

Scroll to Top