Κατασκευή Blog Φιλοξενία και Τεχνική Υποστήριξη

Δημοσιογραφικό Blog

Κατασκευή Blog Φιλοξενία και Τεχνική Υποστήριξη

Η κατασκευή δημοσιογραφικού ή εταιρικού BLOG απαιτεί εξατομικευμένο σχεδιασμό για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Το εταιρικό ή δημοσιογραφικό blog έχει σκοπό να ενημερώνει το ακροατήριό σας για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο που στοχεύετε.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό του και το εικαστικό κομμάτι θα χρειαστεί να επιλέξετε το λογότυπο, τα γραφικά και τα χρώματα που ταιριάζουν κάθε φορά.

Όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι του blog θα χρειαστεί να επιλέξετε μια πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για να έχετε τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δημοσιεύετε νέα άρθρα. Όλα τα άρθρα απαιτείται να τα χωρίζετε σε κατηγορίες, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να βρίσκουν εύκολα το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει να διαβάσουν.

Διαφημίσεις σε blog

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε διαφημίσεις επιχειρήσεων και διαφημίσεις Google. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε έσοδα από την ιστοσελίδα σας. Η διαφήμιση είναι ένας τρόπος χρηματοδότησης του blog σας.

προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας

Προσφορά κατασκευής Blog

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, φιλοξενίας και υποστήριξης για τη δημιουργία εταιρικού ή δημοσιογραφικού BLOG με έκπτωση 25% για πάντα.

Η έκπτωση αναφέρεται στις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες κατασκευής
  • Υπηρεσίες ετήσιας φιλοξενίας
  • Υπηρεσίες ετήσιας τεχνικής υποστήριξης

Για εσάς που θέλετε σήμερα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να μετατρέψετε το υπάρχον Blog σας σε νέο είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση

2106632266  –  6934469804

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε μήνυμα στο ακόλουθο email

Scroll to Top