Συντήρηση ιστοσελίδας

Υπηρεσίες ενημέρωσης και συντήρησης ιστοσελίδων

Υπηρεσίες ενημέρωσης και συντήρησης ιστοσελίδων

Οδηγούμε παρουσία σας στο διαδίκτυο με την υπηρεσία Easy online!

Οι υπηρεσίες ενημέρωσης και συντήρησης ιστοσελίδων αποτελούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση μιας προσφερόμενης από εμάς υπηρεσίας για απαιτητικούς πελάτες. Εκείνους που απαιτούν μια ολοκληρωμένη συμφωνία για να εκπληρώσουν τις ανάγκες υποστήριξης και συντήρησης της ιστοσελίδας τους.

Διασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι η online παρουσία σας και επένδυση σας προστατεύεται και ότι συνεχώς εξελίσσεται για να ικανοποιήσει τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές απαιτήσεις των πελατών σας.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Εάν έχετε στην κατοχή σας μια απλή ιστοσελίδα ή ένα πολυσύνθετο χώρο στο Ίντερνετ που ενσωματώνει μια σειρά από επιχειρηματικά online χαρακτηριστικά όπως: το e-commerce, ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), κάποιο ιστολόγιο (Blog), ένα ενημερωτικό δελτίο, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε.

Επωφεληθείτε από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες μας να για την συντήρηση – αναβάθμιση – ενημέρωση της ιστοσελίδας σας ύστερα συνεννόηση μαζί μας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας παίρνει την καλύτερη υπηρεσία που έχουμε να προσφέρουμε.

Ενημέρωση ιστοσελίδων

Η υπηρεσία μας Easy online βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ως προς την μεγιστοποίηση του online δυναμικού τους. Υποστηρίζει την online επένδυσή τους, βοηθώντας τους να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την μελλοντική κατεύθυνση της παρουσία τους στο διαδίκτυο. Μαζί είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, να οικοδομήσουμε στο διαδίκτυο για να επιτύχουν τους στόχους τους στο Internet.

Γιατί σας χρειάζεται η υπηρεσία ενημέρωσης και συντήρησης ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας ίσως ήταν μια σημαντική επένδυση για την επιχείρησή σας πριν λίγα χρόνια. Μήπως όμως έχει παραμείνει ένα περιουσιακό στοιχείο ή έχει γίνει μια απλή χρηματική επιβάρυνση στα μηνιαία ή ετήσια έξοδα χωρίς να σας επιφέρει το παραμικρό έσοδο; Μόνο εσείς και οι πελάτες σας γνωρίζουν πραγματικά την απάντηση σε αυτό.

Γνωρίζετε όμως πως με τη διατήρηση της ιστοσελίδας σας ενημερωμένη συνεχώς με εταιρικές πληροφορίες, νέα, λεπτομέρειες προϊόντων ή με διάφορες άλλες προωθήσεις καθιστά το επιχειρηματικό σας βλέμμα αξιόπιστο. Σας βοηθά να συνεργαστείτε τόσο με νέους όσο και με υπάρχοντες πελάτες, εξασφαλίζοντας παράλληλα πως θα τους κερδίσετε την εμπιστοσύνη να σας επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Προσφορά ιστοσελίδας

Για να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες εταιρικών ιστοσελίδων, έχουμε αναπτύξει μια πρωτοποριακή Υπηρεσία ενημέρωσης και συντήρησης ιστοσελίδων. Προσφέρουμε πολύ περισσότερα από μια τυποποιημένη συντήρηση, προσθέτοντας πραγματική επιχειρηματική αξία για την καλλιέργεια και την αύξηση της επισκεψιμότητάς σας.

Είναι ένα γεγονός ότι μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing και Yandex για παράδειγμα, βελτιώνουν το ποσοστό εμφάνισης σε ιστοσελίδες οι οποίες βελτιώνουν και προσθέτουν συνεχώς περιεχόμενο.

Με την αλλαγή ή προσθήκη περιεχομένου που είναι ένα από τα πιο σημαντικά δείγματα προς τις μηχανές αναζήτησης, βλέπετε σημαντική διαφορά στην επισκεψιμότητα. Αυτό άμεσα επηρεάζει και την κατάταξη σας στη Google και έχει αντίκτυπο στο ότι πιθανοί πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν το site σας ευκολότερα.

Έχοντας έτσι μια ομάδα που μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να πραγματοποιεί ενημέρωση στην ιστοσελίδας σας, είναι ένα βασικό στοιχείο για να σας κρατά ορατούς στους υποψήφιους πελάτες σας.

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο Easy online ;

 • Άμεση πρόσβαση στην ομάδα μας
 • Ειδική προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση με απόκρισης 24 ώρες
 • Άμεση ανταπόκριση σε τηλεφωνικές κλήσεις και email
 • 24 ώρες τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας
 • Υποστήριξη διαχειριστή για τους τομείς της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
 • Γενική συντήρηση ιστοσελίδας με καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες αλλαγές περιεχομένου
 • Υποστήριξη και εγκατάσταση software για τις εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικού δελτίου πελατών μελών
 • Συμβουλές και υποστήριξη πάνω στο διαδικτυακό μάρκετινγκ
 • Λεπτομερή μηνιαία έκθεση προόδου
 • Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας
 • Τεχνική υποστήριξη web hosting

Εάν εξακολουθεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης στην ιστοσελίδα σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Παράλληλα σε περίπτωση που επιθυμείτε ολοκληρωμένες λύσεις web marketing, κατασκευή ιστοσελίδων ή επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχειρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ετήσια πακέτα συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων ξεκινούν από 30 € + ΦΠΑ τον μήνα.

Mπορείτε να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 2106632266

Κιν. 6934469804

Αποστολή μηνύματος:

Scroll to Top