Σχετικά με εμάς

business

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στoν δικτυακό μας τόπο. Μαζί μας μπορείτε να κάνετε τις δημιουργικές επιχειρηματικές σας ιδέες στο διαδίκτυο πραγματικότητα. Η ιστοσελίδα μας σας παρέχει επιχειρησιακό κυρίως περιεχόμενο. Μέσω του website μας θα βρείτε ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την επιχείρησή σας στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και τεχνικών συμβουλών έτσι ώστε να πετύχετε online.

Ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και δημιουργούμε την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Από το ξεκίνημά μας η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στην ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας ταχεία και άμεση εξυπηρέτηση. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις και επενδύουμε στην προηγμένη τεχνολογία και εκπαίδευση.

Που απευθυνόμαστε

Η εταιρεία μας απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, καταστήματα, τεχνίτες, επιτηδευματίες  που θέλουν ισχυρή παρουσία στο INTERNET. Ανεξάρτητα λοιπόν από το προφίλ της επιχείρησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε.

online επιχειρηματικός κατάλογος

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μέσω της τεχνολογίας τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να μπορούν να έχουν μια ισχυρή παρουσία στο Internet. Η εταιρεία μας με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει, έχει σαν σκοπό να τονώσει την επιχειρηματική δράση, να βελτιώσει τις συνθήκες της Ελληνικής αγοράς και προσφέρει στους χρήστες ποιοτικό περιεχόμενο.

Σας προσφέρουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών  διαδικτύου με στόχο να βοηθήσουμε τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή. Καθώς λοιπόν η τεχνολογία και το διαδίκτυο παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην επιχειρησιακή επικοινωνία, έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις προς όφελός σας.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να γίνουμε περισσότερο αποδοτικοί και ευέλικτοι ενισχύοντας την παρουσία μας σε πολλές χώρες, βοηθώντας τους πελάτες μας να κατακτήσουν το μερίδιο της αγοράς που επιθυμούν.

Εμφάνιση και λειτουργικότητα στο maximum

Στοχεύουμε συνεχώς να βελτιώνουμε το User Interface των δικτυακών τόπων έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να βρίσκει πληροφορίες σχετικές με τις αναζητήσεις του. Οι δικτυακοί τόποι που παραδίδουμε στους πελάτες μας είναι κατασκευασμένοι με “Responsive” τεχνολογία. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να προσαρμόζονται δυναμικά και να εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές όπως Υπολογιστές, Tablet , Κινητά τηλέφωνα, έξυπνες συσκευές απεικόνισης (Τηλεοράσεις,TV box) .

Συμβατότητα browser

Ιδιαίτερη σημασία επίσης έχει δοθεί ώστε να λειτουργούν και με όλους τους φυλλομετρητές (Web browsers) όπως για παράδειγμα Ιnternet Εxplorer, Μozilla Firefox, Google chrome, safari και πολλούς άλλους. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα ικανοποιηθούν απόλυτα χρησιμοποιόντας τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου σας για να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Δυνατή παρουσία και Υψηλές μετατροπές

Αν λοιπόν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να εμφανίζεται η επιχείρησή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, ανεξάρτητα από το προφίλ και το μέγεθος της εταιρίας σας, αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Επειδή στις ημέρες μας η προβολή της επιχείρησής σας στο internet είναι σημαντική θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop

Πλήρες πακέτο υπηρεσιών ιστοσελίδων

Ολοκληρωμένες λύσεις διαδικτύου που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς:

Ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο!

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλλαγιάννης Γιάννης

Για πληροφορίες και τιμές μπορείτε να μας καλέσετε

Τηλ. 2106632266

Κιν. 6934469804