Κατασκευή E-shop

Δημιουργία e-shop για επιχειρήσεις

100% συμβατότητα με CLICK AWAY & DRIVE THROUGH

Καλέστε μας: 2106632266  – 6934469804  – Αποστολή Μηνύματος: info@online-gr.com

Η κατασκευή E-shop για την σύγχρονη επιχείρηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την προβολή και προώθηση των προϊόντων κατ υπηρεσιών της.

Ιδιαίτερα για τις εμπορικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα λιανικής ένα σωστά κατασκευασμένο e-shop, βοηθά τόσο στην αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου, όσο και στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης.

κατασκευή e-shop

e-shop 100% responsive

Η λειτουργία του e-shop σε όλες τις συσκευές όπως σταθεροί υπολογιστές, tablet, laptop, κινητά τηλέφωνα είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία επισκέψεων σε ιστοσελίδες παγκοσμίως, πάνω από το 50% χρησιμοποιούν κινητές συσκευές. Αυτή η τάση συνεχώς μεγαλώνει και στο μέλλον προβλέπεται να είναι μεγαλύτερη. Όταν λοιπόν μιλάμε για κατασκευή e-shop, πρέπει να έχουμε κατά νου, πως το responsive web design είναι μονόδρομος.

Ασφάλεια συναλλαγών σε e-shop

SSL CERTIFICATE

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας πρέπει όχι μόνο να αισθάνονται, αλλά και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχώρησης των στοιχείων τους, τα προσωπικά τους δεδομένα και οι αριθμοί πιστωτικών καρτών πρέπει να διασφαλίζονται. Για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω e-shop, είναι απαραίτητη η χρήση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL.

Το SSL  certificate δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του server που φιλοξενείται το e-shop σας και του browser (φυλλομετρητή) του επισκέπτη.  Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά δεδομένων και στοιχείων από το μέρος του επισκέπτη, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με λίγα λόγια το SSL (ένδειξη με λουκετάκι στην μπάρα διευθύνσεων) εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των δεδομένων που διακινούνται μεταξύ του πελάτη σας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

SEO FRIENDLY ηλεκτρονικό κατάστημα

e-shop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι προσοδοφόρο, όταν τα προϊόντα του εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Η διαδικασία κατασκευής του πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει τις τεχνολογίες εκείνες που το καθιστούν φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τα βασικά συστατικά ενός φιλικού προς τις μηχανές αναζήτησης e-shop όσον αφορά τα προϊόντα του είναι:

 • Τίτλος προϊόντος
 • περιγραφή (μέτα) & περιγραφή προϊόντος
 • χαρακτηριστικά προϊόντος
 • τιμή
 • κατηγορία προϊόντος
 • διαθεσιμότητα
 • ταχύτητα εμφάνισης σελίδας
 • φωτογραφία προϊόντος
 • δομημένα δεδομένα – schema
 • φιλικότητα προς τον χρήστη
 • εύκολη διαδικασία παραγγελίας – πληρωμής προϊόντων (checkout)

Σε περίπτωση που ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι δεδομένη η επιτυχία του στο διαδίκτυο. Η καταχώρηση προϊόντων σε eshop (data entry) ως διαδικασία είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλους (ακόμα και αρχάριους χρήστες) με τη σωστή εκπαίδευση.

Σκοπιμότητα κατασκευής E-shop & έρευνα αγοράς

Πρωτού ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής e-shop, θα πρέπει να έχετε κάνει κάποια σχετική έρευνα για την αγορά την οποία απευθύνεστε. Καλό είναι για τη διαδικασία αυτή να απευθυνθείτε σε κάποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων για να λάβετε μια σχετική μελέτη για το έργο καθώς και τη βιωσιμότητα της αγοράς.

Συνήθως η έρευνα του ανταγωνισμού είναι εκείνη η οποία σας δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα σημαντικά για την online πορεία της επιχείρησής σας, τους στόχους και τους σκοπούς. Ένα ολοκληρωμένο και εφικτό επιχειρηματικό σχέδιο online πωλήσεων, είναι εκείνο το οποίο θα σας δώσει βασικές γραμμές  για την στρατηγική που θα ακολουθήσετε.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός για κάθε επιχείρηση είναι απαραίτητος ώστε να λειτουργεί περισσότερο αποδοτικά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

E-shop SWOT ANALYSIS

Μια SWOT ανάλυση (Δυνατά σημεία, Αδύνατα σημεία, Ευκαιρίες, Απειλές) μπορεί έστω και σύντομα να σας καλύψει στην εύρεση των καλύτερων κινήσεων που θα κάνετε.

Δυνατά σημεία ενός e-shop

Το δυνατότερο σημείο ενός e-shop είναι η συνεχής 24 ώρη λειτουργία του 365 ημέρες τον χρόνο. Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες σας είναι σε θέση να επισκέπτονται το κατάστημά σας και να κάνουν παραγγελίες όλες τις ώρες κάθε ημέρα, ακόμα και στις αργίες 24/7/365.  Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς εφόσον οποιοσδήποτε επισκέπτης από όλο τον κόσμο μπορεί να στείλει παραγγελίες. Το online χονδρικό και λιανικό εμπόριο στις ημέρες μας παρουσιάζει τεράστια αύξηση. Η έλλειψη χρόνου του σύγχρονου καταναλωτή καθώς επίσης και η ευκολία του με τις online αγορές, τον ωθούν στην χρήση ηλεκτρονικών αγορών.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Αδύνατα σημεία ενός e-shop

Ένας δυνητικός πελάτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δύναται να μην μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος της επιχείρησης που διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια τις δυνατότητες που η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει. Το αποτέλεσμα είναι πως ο υποψήφιος πελάτης είτε αγοράζει από ένα e-shop μιας μικρής επιχείρησης, είτε αγοράζει από ένα e-shop μιας μεγάλης επιχείρησης, να έχει τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις εξυπηρέτησης. Μια μικρού μεγέθους επιχείρηση που διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να εντοπίζει και να κατανοεί τη συμπεριφορά των διαδικτυακών πελατών της. Χρειάζεται να κατανοεί τις προσδοκίες τους και να κάνει το καλύτερο για την εξυπηρέτησή τους.

Ψηφιακές πωλήσεις μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος

Ευκαιρίες που δίνονται μέσω ενός e-shop

Οι ευκαιρίες που παρέχονται σε μια επιχείρηση μέσω ενός e-shop είναι αμέτρητες. Ιδιαίτερα πολλές είναι για τις μικρές και νεοεισερχόμενες επιχειρήσεις κάθε κλάδου. Μπορούν να έχουν υψηλό όγκο πωλήσεων και νέους πελάτες σε καθημερινή βάση. Έχουν τη δυνατότητα να επεκταθούν σε μια ευρεία παγκόσμια αγορά και να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους σε όλο τον πλανήτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για εξαγορές μικρών διαδικτυακών επιχειρήσεων από μεγάλες εταιρείες. Παράλληλα, οι προβλέψεις για αύξηση του όγκου πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικου εμπορίου κάθε χρόνο επιβεβαιώνονται.

Απειλές

Σαφώς οι απειλές για τα e-shop είναι αρκετές για αυτόν τον λόγο απαιτείται κάθε φορά μεγάλη προσοχή και σωστοί χειρισμοί. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στις ηλεκτρονικές  αγορές είναι μεγάλος. Πολλές είναι οι επιχειρήσεις που λειτουργούν διαδικτυακά παρακολουθώντας τις κινήσεις των ανταγωνιστών τους. Από την πλευρά των καταναλωτών υπάρχει φόβος για τη μη σωστή χρήση των προσωπικών τους και χρηματοοικονομικών τους δεδομένων. Πολλοί καταναλωτές κρατούν επιφυλάξεις όσον αφορά την παροχή προσωπικών δεδομένων σε επιχειρήσεις μέσω διαδικτύου.

Προσφορά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού καταστήματος

 • Δυνατότητα καταχώρησης απεριόριστων προϊόντων και υπηρεσιών
 • Δυνατότητα καταχώρησης αρχικής τιμής και τιμής προσφοράς ώστε ο πελάτης να δει την πραγματική διαφορά της τιμής και να μπορεί να υπολογίσει ξεκάθαρα το κέρδος του.
 • Άμεση λήψη παραγγελιών από πελάτες
 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγγελιών
 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης πελατών για την πορεία της παραγγελίας τους
 • Παρακολούθηση αποθήκης σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης υπολοίπων προϊόντων που είναι σε χαμηλό απόθεμα.
 • Δυνατότητα προσθήκης όλων των τρόπων πληρωμής: Μετρητά, Κατάθεση στην τράπεζα, Αντικαταβολή, Πληρωμή μέσω πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, πληρωμή μέσω Paypal και λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων διεθνώς
 • Δυνατότητα προσθήκης κόστους μεταφορικών ξεχωριστά σε κάθε προϊόν
 • Εκατοντάδες άλλες δυνατότητες σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας

Κατασκευή ιστοσελίδας Ψηφιακός μετασχηματισμός

Προσφορά κατασκευής E-shop

Ζητήστε προσφορά για τη δημιουργία e-shop για την επιχείρησή σας. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υποδομή να σας καλύψουμε. Κάντε σήμερα το επόμενο βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας σας.

Τηλ: 2106632266

Κιν: 6934469804

Διονύσου 24 Σπάτα Αττικής

Υπεύθυνος επικοινωνίας Αλλαγιάννης Γιάννης

Scroll to Top