Κατασκευή E-shop

Δημιουργία e-shop για επιχειρήσεις

Η κατασκευή E-shop για την σύγχρονη επιχείρηση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την προβολή και προώθηση των προϊόντων κατ υπηρεσιών της.

Ιδιαίτερα για τις εμπορικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα λιανικής ένα σωστά κατασκευασμένο e-shop, βοηθά τόσο στην αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου, όσο και στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης.

κατασκευή e-shop

e-shop 100% responsive

Η λειτουργία του e-shop σε όλες τις συσκευές όπως σταθεροί υπολογιστές, tablet, laptop, κινητά τηλέφωνα είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία επισκέψεων σε ιστοσελίδες παγκοσμίως, πάνω από το 50% χρησιμοποιούν κινητές συσκευές. Αυτή η τάση συνεχώς μεγαλώνει και στο μέλλον προβλέπεται να είναι μεγαλύτερη. Όταν λοιπόν μιλάμε για κατασκευή e-shop, πρέπει να έχουμε κατά νου, πως το responsive web design είναι μονόδρομος.

Ασφάλεια συναλλαγών σε e-shop

SSL CERTIFICATE

Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας πρέπει όχι μόνο να αισθάνονται, αλλά και να είναι πραγματικά ασφαλείς. Ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχώρησης των στοιχείων τους, τα προσωπικά τους δεδομένα και οι αριθμοί πιστωτικών καρτών πρέπει να διασφαλίζονται. Για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω e-shop, είναι απαραίτητη η χρήση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL.

Το SSL  certificate δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του server που φιλοξενείται το e-shop σας και του browser (φιλομετρητή) του επισκέπτη.  Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά δεδομένων και στοιχείων από το μέρος του επισκέπτη, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με λίγα λόγια το SSL (ένδειξη με λουκετάκι στην μπάρα διευθύνσεων) εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των δεδομένων που διακινούνται μεταξύ του πελάτη σας και του e-shop σας.

SEO FRIENDLY ηλεκτρονικό κατάστημα

e-shop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι προσοδοφόρο, όταν τα προϊόντα του εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Η διαδικασία κατασκευής του πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει τις τεχνολογίες εκείνες που το καθιστούν φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τα βασικά συστατικά ενός φιλικού προς τις μηχανές αναζήτησης e-shop όσον αφορά τα προϊόντα του είναι:

 • τίτλος προϊόντος
 • περιγραφή (μέτα) & περιγραφή προϊόντος
 • χαρακτηριστικά προϊόντος
 • τιμή
 • κατηγορία προϊόντος
 • διαθεσιμότητα
 • ταχύτητα εμφάνισης σελίδας
 • φωτογραφία προϊόντος
 • δομημένα δεδομένα – schema
 • φιλικότητα προς τον χρήστη
 • εύκολη διαδικασία παραγγελίας – πληρωμής προϊόντων (checkout)

Σε περίπτωση που ένα e-shop διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι δεδομένη η επιτυχία του στο διαδίκτυο.

Προσφορά κατασκευής E-shop

Ζητήστε προσφορά για τη δημιουργία e-shop για την επιχείρησή σας. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υποδομή να σας καλύψουμε.

Τηλ: 2106632266

Κιν: 6934469804

Διονύσου 24 Σπάτα Αττικής

Υπεύθυνος επικοινωνίας Αλλαγιάννης Γιάννης