Ενοικίαση server dedicated και vps

Η ενοικίαση ενός server για την φιλοξενία της ιστοσελίδας της εταιρείας σας αποτελεί μια στρατηγικής σημασίας κίνηση. Δοκιμάζοντας τις επιδόσεις ενός εικονικού VPS server η ενός dedicated είναι σαφώς υψηλότερες από τα shared hosting πακέτα φιλοξενίας που βρίσκετε στην αγορά.

Οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες εφόσον με την ενοικίαση ενός VPS η ενός DEDICATED SERVER έχετε στην κατοχή σας ένα αξιόπιστο διακομιστή και όλους τους πόρους του. Εκτός από αυτό έχετε στην κατοχή σας και μια τουλάχιστον dedicated ip Διεύθυνση την οποία δεν την μοιράζεστε με άλλους.

Ενοικίαση server

Αυτό αυτομάτως προσθέτει μεγαλύτερη αξιοπιστία του ονόματος της εταιρείας σας στο internet καθώς μέσω της συγκεκριμένης ip η εταιρεία σας θα επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.

Η ενοικίαση ενός server είναι απαραίτητη για:

  • ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας
  • για επιχειρήσεις που διαθέτουν πολλές ιστοσελίδες
  • για επιχειρήσεις που διαθέτουν μεγάλο αριθμό εργαζομένων και πολλούς λογαριασμούς email
  • για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων που θέλουν να φιλοξενήσουν πολλές ιστοσελίδες πελατών τους

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ευέλικτες προτάσεις σε ενοικίαση SERVER . Επιπλέον σας προσφέρει managed  πακέτα δηλαδή διαχείριση των servers. Μαζί μας δεν σας ανησυχεί η διαχείριση και η τεχνική υποστήριξη του server σας.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε προς ενοικίαση VPS server & DEDICATED server σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Αξιολόγηση αναγκών ενοικίασης Server

Η πολυετής εμπειρία μας σε συστήματα πληροφορικής θα σας φανεί χρήσιμη για την αξιολόγηση των παρόντων και μελλοντικών σας αναγκών. Μπορούμε να σας βρούμε ακριβώς τον Server που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα Datacenter και σας προσφέρουμε οικονομικές τιμές ενοικίασης και διαχείρισης.

Linux Server η αξιόπιστη λύση open source

Ιδανικά για σταθερότητα και υψηλή ασφάλεια σας προτείνουμε λύσεις με λειτουργικό σύστημα LINUX open source διανομής. Το Linux αποτελεί το ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα ιδιαίτερα σε διανομές Server.

Κύρια χαρακτηριστικά Linux server VPS -Dedicated:

Σταθερότητα συστήματος

Υψηλα Uptime

Κορυφαία υποδομή

SSD Σκληροί δίσκοι

Intel XEON PROCESSORS

Ecc Ram

Αποκλειστικοί πόροι συστήματος

Dedicated ip address

DNS και Reverse DNS management

Μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων για να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα, απλά ενοικιάζετε τους πόρους που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε. Σας προσφέρουμε γρήγορο setup και ετήσια υποστήριξη σε οικονομικές τιμές για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για ενοικίαση server , υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, διαχείρισης και τιμές ενοικίασης μπορείτε να μας καλέσετε:

210 6632266

693 4469804

online επιχειρήσεις