Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
Προφίλ - σύντομη περιγραφή
Φρέσκο & αχνιστό χωριάτικο παραδοσιακό ψωμί, γλυκά, μουστοκούλουρα, πολύσπορα, κριτσίνια και τσουρέκια είναι κάποια από τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Αρτοποιείο Ίσιρη στην δεξιά πλευρά της Αρτέμιδας Αττικής στην 7η Στάση. Από το 1997 στην τοπική αγορά της Αρτέμιδας. Αριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βραυρώνος, 7η Στάση, Αρτέμιδα, Αττική
Πόλη
Αρτέμιδα
Ταχυδρομικός κώδικας
19016
Νομός
Αττικής
Χώρα
Ελλάδα
Πληροφορίες

Φούρνος Ίσιρη, Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα

Fournos atropoieio artemida isiris
Φούρνος Ισιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστική τηλ.2294049095

Από τον Μάιο του 1997 ο Φούρνος Ίσιρη στην δεξιά πλευρά, στην Αρτέμιδα Αττικής ζυμώνει κάθε πρωί χωριάτικο παραδοσιακό ψωμί μοναδικής ποιότητας κρατώντας την παράδοση του τόπου μας. Με την τεράστια εμπειρία φροντίζει καθημερινά να  απολαμβάνετε ολόφρεσκο και αχνιστό ψωμί και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην τοπική αγορά της Αρτέμιδας (Λούτσας).

Φούρνος Ισιρη Αρτέμιδα Αττικής

Τα αγνά και επιλεγμένα υλικά που χρησιμοποιούνται από τον Φούρνο Ίσιρη στην Αρτέμιδα έχουν ως αποτέλεσμα μοναδικούς τόνους γεύσης και μυρωδιάς, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Κουλούρια χειροποίητα από τον φούρνο Ισιρη στην Αρτέμιδα

Στο αρτοποιείο Ίσιρη έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλα τα είδη ψωμιού, εκτός από χωριάτικο, όπως Ψωμί ολικής, Ψωμί Ζέας, Πολύσπορο, Ψωμί με μειωμένο αλάτι (-50% λιγότερο αλάτι), άρτο και Ψωμί πολυτελείας.

Γλυκά, κουλούρια, βουτήματα χειροποίητα Ισιρης Λούτσα Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Παράλληλα ο Φούρνος Ισιρη προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κουλούρια, βουτήματα, τσουρέκια, κέικ και κριτσίνια όπως σμυρνέϊκο, διαίτης, πολύσπορα καθώς επίσης μπάρες δημητριακών, τυρόψωμα, κουλούρια Θεσσαλονίκης και πολλά άλλα εποχιακά γλυκίσματα (Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά).

Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα

Ωστόσο μην παραλείψετε να επωφεληθείτε από τις διάφορες προσφορές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του αρτοποιείου όπως είναι το ψήσιμο του φαγητού και η αγορά γαλακτοκομικών ειδών όπως γιαούρτι πρόβειο και αγελάδος, γάλα φρέσκο, χυμοί και αναψυκτικά.

Φρέσκα γλυκά και Γαλακτοκομικά στην Αρτέμιδα

Στο Αρτοποιείο Ίσιρη η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ. Η εξυπηρέτηση, ο επαγγελματισμός, η συνεργασία του προσωπικού καθώς και η καθαριότητα του χώρου και των εγκαταστάσεων του αρτοποιείου είναι εξαίρετη.

Φούρνοι, Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Αρτέμιδα.

  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
  • Φούρνος Ίσιρη Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο Αρτέμιδα
Scroll to Top